Carla’s Dreams @Spellground Festival 12 august 2016

Spellground Festival nu va avea loc in weekendul 12-14 august. Decizia vine ca urmare a solicitarii Universitatii Ovidius Constanta, partener oficial al evenimentului, cu privire la respectarea zilei de 13 august ca zi de doliu national, prin adaptarea programului festivalului si eliminarea manifestarilor muzicale de pe terenul institutiei de invatamant. Contravaloarea biletelor si abonamentelor poate fi recuperata incepand cu data de 12 august in toate retelele de ticketing, conform procedurilor detaliate aici.  

Pe terenul Universitatii Ovidius ar fi trebuit pozitionate principalele doua scene ale festivalului, Master Stage si Ground Stage, care insumau 70% din showurile live din programul Spellground.

„Activitatile agreate initial prin acordul de parteneriat contravin pozitiei pe care institutia noastra doreste sa o adopte intr-o astfel de zi si a obligatiilor dispuse prin hotararea de guvern” se arata intr-o adresa a Universitatii. „Apreciem ca arborarea drapelului in berna la sediul Universitatii si desfasurarea in acelasi timp a unor manifestari muzicale de o asemenea anvergura contravin mai ales eticii si moralei de care o asemenea institutie de invatamant ar trebui sa dea dovada” mai precizeaza Universitatea.

Un festival nu poate fi rupt in jumatate, este un tot unitar. Am luat in calcul doar anularea zilei de 13 din programul festivalului, dar fara incasarile de sambata, cea mai bine vinduta zi, ne e imposibila sustinerea intregulului eveniment din punct de vedere financiar si logistic. Vom incerca reprogramarea headlinerilor in concerte individuale in sezonul 2016 – 2017. Suprapunerea datelor libere pentru intreg line-up-ul pentru o formula de festival este putin probabila” spune Nicoleta Petre, Director Comunicare Spellground.

Ne pare foarte rau ca trebuie sa luam aceasta decizie. Muncim de peste 8 luni pentru ca acest festival sa aiba loc la nivelul pe care l-am visat. Am pus suflet, efort si toate resursele noastre la dispozitie. Le cerem scuze fanilor pe care i-am dezamagit” mai adauga Nicoleta Petre.

{ Articol initial}

Inca un concert in data de 12 august 2016 la un super festival de la malul marii !

Spellground, a MUST-SEA festival, pune stapanire pe litoralul romanesc! Asa ca fii gata sa traiesti 3 zile de experiente autentice si muzica fabuloasa, chiar pe malul marii.Din Constanta pana in Navodari, in cele 5 zone de distractie: MASTERGROUND, PLAYGROUND, LET’S PARK!, CAMPGROUND si BEACHGROUND.

carlas dreams spellground 12 august 2016 constanta

harta-spellground-3

Data : 12 august 2016

Sursa : http://spellgroundfestival.com/

Facebook : Spellground Festival

V-am cuprins!

http---signatures.mylivesignature.com-54494-194-9A0051A4B375BB95191F0D9FD802B27C (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s