Carla’s Dreams despre muzica românească și proiectele „false” @Kiss FM

Va recomand interviul de la  Kiss FM -din 1 Noiembrie 2016 ( Sursa )

RESPECT CSD!

Am avut o discuție serioasă cu solistul Carla’s Dreams, care a pornit de la cum se simte în postura de jurat: „Să nu crezi că a fost totul roz, am fost pe alături de multe ori. Am înțeles cum se lucrează, dar am multe de învățat.”

_mg_2847_1

Experiența s-a dovedit a fi una extraordinară și petru artist, care ne-a povestit ce l-a uimit cel mai tare: „Sunt momente în care vin oameni care cântă mai bine ca tine și asta mi se pare „Wow”: cântă mai curat, mai frumos, și au un timbru foarte plăcut. Atunci când înțelegi că tu poți să faci o diferență și să-i dai șansa acelei persoane să-i ia niște bani și să-l propulseze mai departe, asta îți dă, dacă nu aripi, cel puțin niște entuziasm. Cu toții am avut un început cândva.”

Cântărețul e de părere că nu orice merită să fie pe scenă, în fața unui public, fiindcă e nevoie să fii autentic: „Ce trebuie sa înțelegem e că un artist nu e doar voce. Există un soi de empatie socială care se vede în ochi, iar publicul, mai devreme sau mai târziu, indiferent de nivelul de cultură, înțelege falsul. Din păcate, există anumite produse false care merg și sunt plăcute, dar, din punctul meu de vedere, ele sunt plăcute de un public volatil, determinat inclusiv de posturile de radio, așa că și voi, media, în general, purtați o parte din vină pentru nivelul de ignoranță pe care îl are.

Trebuie să fim conștienți de asta, fiindcă toți purtăm o vină și nu e bine să ne ascundem după deget. Prea des alegem căi simple. Este în puterea noastră, dacă nu să excludem, atunci să supunem unei păreri argumentate astfel de produse ca ele să nu mai aibă posibilitatea să rămână. Și abia atunci nivelul general va crește. Și abia atunci va apărea pe piața din oricare țară un el sau o ea care cântă mai bine decât cei de lângă.”

Interviul complet

V-am cuprins ,)

http-signatures-mylivesignature-com-54494-194-9a0051a4b375bb95191f0d9fd802b27c-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s