Retrospectiva anului muzical 2016

Fragment preluat din articol : www.evenimente.md

“Artistul cu cele mai multe concerte open air acasă, este Carla’s Dreams. De fiecare dată SOLD OUT. De fiecare dată cu valuri de emoții puternice și de la 8 la 11 mii de voci răgușite după coruri sonore și sincronizări perfecte. Ziceai că asiști de fiecare dată la un concert Carla’s Dreams & Lia Ciocârlia, sau Capela Corală Moldova. Iar concertul lui din septembrie de pe stadionul Zimbru a bătut recordul autohton – cel mai mare număr de bilete vândute. A fost seara în care CSD a fost incredibil de emotiv. Cu sufletul neprotejat în palmă. Veniți de luați! A fost o seara cum poate nu va mai fi. Cu mesaje pe care nu le vom mai citi. Și un Carla numai al nostru, atunci când deja era al lumii mari. A avut cel mai performant salt în carieră.

Acum 5 ani, cine ar fi crezut (când s-a lansat pe net cu “povești din dvorul”  său) că acest proiect va ajunge unul de succes internațional? Presupun că nici măcar ei, cei care se ascundeau de ochii lumii, băgându-se doar în suflet. Unii îi înjurau, că era cool sa fii moralist și sa-ți etalezi gradul de “intelectual” făcând “praf” pe “gopnicii” Carla’s Dreams.  Ceilalți îi iubeau. Unii mai în liniște și pe ascuns, ascultând în surdină cum celui cu mască i-e  p.o.h.u.i. de convenții (fie ele și OON), alții cu voce tare. Așa se forma atunci o lume – lumea Carla’s Dreams. Una tare sensibilă, vibrantă, eterogenă.  Iar ei, cei cu visele în glugă, cuminți, în banca lor se bucurau (în ciuda tuturor) de libertatea pe care o aveau – în mișcare, gândire, comportament, strategii  și creație. Erau cei mai înjurați, iar azi cei mai discutați la consiliile CNA. Aproape nicio diferență.

Reactoarele rachetelor i-au propulsat  nu doar înainte, ci, se pare, mult prea în urmă au rămas cei care cândva țineau titulatura de “greii” showbizului. Mulți dintre cei care alta dată  strâmbau din nas și-și demonstrau vizibil alergia la CSD, azi le recunosc talentul. Și dacă la început îi cautai cu lumânarea, azi îți sar în ochi la orice mișcare de buton. Eroina mult discutată a ajuns cap de top SHAZAM în Rusia și Ucraina. Iar în clasamentul internațional sunt în top 10. Cu o simplă piesă… în limba română.

2016 poate fi considerat un an bun. Chiar foarte, din moment ce… hop, hop… Eroina.. ne revendicăm dreptul la mândria de a fi oferit un hit international. Carla, cu generozitate, sper să ne dea voie. Bun venit în 2017, care sperăm să fie și mai spectaculos! Inspirație în noul an și ascensiune impresionantă pentru toți care vor da din coate consistent și consecvent! Și dăăăăăăi! Hăi, hăăăi! “

V-am cuprins ,)

http-signatures-mylivesignature-com-54494-194-9a0051a4b375bb95191f0d9fd802b27c-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s