Make-up artistul din spatele lui Carla’s Dreams | Interviu Edith Mihaiciuc

Articol preluat de pe www.lasueta.jurna.ro

Carla’s Dreams este cea mai în vogă formație muzicală din România în acest moment. Potrivit statisticilor YouTube, Carla’s Dreams a fost în 2016, pentru al doilea an consecutiv în fruntea topului celor mai vizionați artiști din România. Videoclipul piesei „Sub Pielea Mea” are aproape 60 de milioane de vizualizări și peste 300 de mii de like-uri.

Carla’s Dreams ocupă nu mai puțin de trei locuri în top 10 al celor mai accesate videoclipuri de YouTube în 2016.
Cel mai nou single al lor, Imperfect, a depășit zilele trecute pragul de 50 de milioane de vizualizări.

poza-1

Pe lângă melodiile ajunse în topuri și colaborările cu cei mai mari artiști din țară, elementul care îi distinge de toți ceilalți, este anonimitatea. Sunt printre puținii artiști care reușesc să își păstreze identitatea departe de ochii lumii. Solistul Carla’s Dreams declara pentru ADPM că au ales să se picteze pe față pentru că doresc să fie persoane normale atunci când nu sunt pe scenă. „Nu ne dorim viață publică. Nu suntem interesați să avem o viață socială și să mergem la petreceri în show business.”

Astăzi am ales să vorbim cu cea care îi transormă pe băieți în personaje, cea care îi vede transformându-se din oameni obișnuiți, în cea mai populară trupă din România.
Edith Mihaiciuc este make-up artistul care reușește să ne uimească la fiecare apariție a băieților de la Carla’s Dreams și este printre puținele persoane care îi cunoaște îndreaproape și fără machiaj.

14704933_357156014624306_4520088457791406080_n

Cum a început colaborarea ta cu Carla’s Dreams?
Tot la sfârșitul anului 2014, am lucrat pentru prima oară cu cei de la Carla’s Dreams pentru un radio sau un press day la Global Records, nu mai țin minte întocmai.

Cum ți s-a părut propunerea de a fi cea care îi transformă pe băieții de la Carla’s în personaje?
Cu siguranță a fost o propunere interesantă. Pentru mine este un bun exercițiu și o provocare să creez mereu și mereu noi măști pentru solist.

carlas-dreams-x-factor-6-1140x700

Ce ți se pare cel mai cool la a fi make-up artistul lui Carla’s Dreams?
Cum toată lumea se întreabă cine este și cum arată (și cum îți închipui, primesc întrebarea asta foarte des), cred că este foarte cool faptul că sunt unul dintre puținii oameni care îl cunosc îndeaproape și fără machiaj, natural!

Care a fost machiajul care a durat cel mai mult și pentru ce eveniment a fost creat?
Nu aș putea numi un anume machiaj. De obicei, machiajele pentru shooting-uri sau videoclipuri sunt cele care durează cel mai mult. Unul care mie mi-a plăcut mult și am observat că a devenit și un fel de staple look, recreat de mulți dintre fanii săi, este cel din videoclipul cu Delia pentru “Cum ne noi”.

yt5-2-1024x679

Care este atmosfera din timpul machiajelor?
Atmosfera… depinde. De cele mai multe ori este cât se poate de destinsă și relaxată, toți sunt super băieți. Apar însă uneori, inevitabil, și acele momente când se întâmplă câte ceva și toată lumea este în întârziere iar atunci e nevoie de ceva mai multă concentrare din partea mea.

Care e persoana pe care visezi ca o machiezi?
Nu există o anume persoană pe care ard de nerăbdare să-mi pun amprenta. Îmi face o deosebită plăcere să lucrez cu oricine, de la vedete până la stay-at-home moms.

Puteți să-i urmăriți activitatea lui Edith pe Instagram sau pe Facebook.

Articol complet : www.lasueta.jurna.ro

V-am cuprins ,)

http-signatures-mylivesignature-com-54494-194-9a0051a4b375bb95191f0d9fd802b27c-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s