Carla’s Dreams @ Desteptarea Europa FM 24.02.2017

Enjoy it!

Carla’s Dreams a venit în această dimineaţă în Deşteptarea, unde a cântat live cea mai recentă piesă „Antiexemplu”, dar şi piesa „Zarplata”, lansată în 2016.

Sergiu, unul dintre membrii Carla’s Dreams, a vorbit despre schimbările din trupă şi dacă muzicienii sunt aceiași încă de când a luat fiinţă proiectul.

„Carla’s Dreams este proiectul în care sunt mulţi Sergiu, câteva zeci de Sergiu. Sunt oameni care vin, sunt oameni care pleacă”, a spus solistul.

Sergiu a dat detalii şi despre condiţiile pe care trebuie să le respecte cei care intră în proiectul Carla’s Dreams, dacă semnează un contract de confidenţialitate şi dacă au voie să spună că au făcut parte din trupă.

„Nu au voie, cel puţin o perioadă, depinde de necesitate. Plus de asta, noi nu facem un concurs deschis. Toţi oamenii vin prin recomandare, aşa că proşti acolo nu sunt”, a continuat Sergiu.

Trupa va lansa albumul „Antiexemplu” ( in data de 13 mai 2017 – Arenele Romane) , care va conţine piese deja lansate și promovate, dar și câteva surprize pe care membrii proiectului anunță că le vor prezenta în premieră la concertul din luna mai.

„Pe 13 mai, la Arene. Vrem să încercăm să facem o tradiţie din asta. Concertul se numeşte Antiexemplu, o să lansăm şi albumul Antiexemplu acolo.

N-o să fie totul nou. Or să fie piese lansate anul acesta, care nu se găsesc pe niciun album, plus piesele pe care o să le lansăm până la album, plus câteva nelansate încă”, a spus Sergiu, unul dintre membrii Carla’s Dreams.

Sursa : www.europafm.ro

carla's dreams desteptarea.png

V-am cuprins ,)

http-signatures-mylivesignature-com-54494-194-9a0051a4b375bb95191f0d9fd802b27c-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s