Interviu Carla’s Dreams @ Sergiu si Andrei Kiss FM 23.02.2017

Primul matinal pe 2017 ,)

Sursa foto: www.kissfm.ro

În studioul Kiss FM s-a auzit în această dimineață, pentru prima dată live, piesa de la Carla’s Dreams, „Antiexemplu”. Cu această ocazie am aflat și planurile de viitor ale băieților, care cu siguranță o să vă încânte:

„Ne pregătim de un album nou, așa că o să mai apară câteva piese. O să lansăm, în sfârșit, „Dragostea din plic”. A plămădit-o mult, dar a ieșit așa cum am vrut. O să fie departe de multă lume, dar noi ne mândrim cu rezultatul obținut, pentru că nouă ne plac mâțele care vorbesc.”, ne-a spus Sergiu, solistul trupei.

Sergiu a fost în juriul unui concurs de talente, pe care l-a și câștigat. Tocmai de asta, Andrei a abordat cu el o situație destul de întâlnită după încheierea fiecărui sezon: majoritatea câștigătorilor nu au succes în industra muzicală românească. Cu riscul de a-și lua „hate”, artistul ne-a lămurit.

„Știi că e o problemă și probabil că ești și tu conștient de treaba asta: cei care au câștigat concursurile de talente până acum nu ai făcut nimic notabil.”, a spus Andrei.

„E încă un argument în plus care aprobă sau concretizează ceea ce am spus eu în privința calității publicului cu privire la partea lui votantă. Da, publicul poate să voteze cu alte organe decât capul, dar asta nu înseamnă că nu are dreptul să o facă, fiindcă asta e plăcerea lui. Și nu e vorba de lipsa de profesionalism, pentru că nu asta cere, dar trebuie să fim conștienți că nu permanent un vot de public pentru o anumită prestație corespunde cu capacitățile omului pentru viitorii doi-trei ani. Și sunt exemple clare, unul dintre ele fiind Nicoleta Nucă.”, a răspuns Sergiu.

16939256_1449085241790834_8658409507428140967_n

Sursa articol : www.kissfm.ro

V-am cuprins ,)

http-signatures-mylivesignature-com-54494-194-9a0051a4b375bb95191f0d9fd802b27c-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s