Carla’s Dreams @ Show de seara cu Viorel Dragu 01.05.2017

https://m.youtube.com/watch?v=DzpaCfmu_-U&feature=share

Carla’s Dreams, invitatul lui Viorel Dragu la „Show de seară“: „Clar că nu sunt fericit. N-ai cum să urăşti lumea dacă eşti fericit“

Artistul a explicat de ce seamănă procesul creativ cu berea cu smântână, când a renunţat la muzică şi natura idealismului său în al cincilea episod al emisiunii „Show de seară“ cu Viorel Dragu, ce poate fi urmărit luni, 1 mai, de la ora 20.00, pe Comedy Central. Prezentatorul emisiunii l-a supus pe solistul Carla’s Dreams la un tir de întrebări grele, abordând subiecte precum machiajul, frigiderul şi fericirea. „Clar că nu sunt fericit. N-ai cum să urăşti lumea dacă eşti fericit, nu ai cum să fii răutăcios“, a răspuns artistul.

Cât despre muzica trupei, Viorel Dragu e de părere că procesul creativ trebuie să înceapă cu ceva ce te supără, însă solistul nu e de acord: „Nu neapărat, vorbesc serios. Dar e un subiect foarte trist, ca berea cu smântână. Chiar există, e una din băuturile cele mai calorice. Caut-o pe Google, dar în rusă“, a sugerat cântăreţul.    Cât despre renunţarea la muzică, artistul a afirmat că a renunţat la ea încă de când a început proiectul Carla’s Dreams. „Mă bucur mult că în ultima perioadă, în ultima jumătate de an, avem din ce în ce mai des posibilitatea să facem ce ne place. E o chestie foarte plăcută pentru un artist: să poţi să faci chiar ce vrei“, opinează solistul.

Vio îl ia la întrebări şi în ce priveşte scopul ultim al trupei. „Avem un vis şi lucrăm pentru o idee, suntem idealişti. Ideea e să ne cumpărăm o insulă“, a afirmat artistul.

Citeste mai mult: adev.ro/op9vv7

PS: Vreau si eu pe insula ,)

V-am cuprins ,)

http---signatures.mylivesignature.com-54494-194-9A0051A4B375BB95191F0D9FD802B27C (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s