Carla’s Dreams @ Forza ZU 17 iunie 2017 Plaja Modern Constanta – AMANAT

UPDATE

Din păcate, cu natura nu te poți pune, iar furtuna dezlănțuită la malul mării după lăsarea întunericului ne-a împiedicat să arătăm până la capăt ce înseamnă Forza ZU. Pentru că dincolo de bucurie şi distracție trebuie să fim şi responsabili, s-a decis, împreună cu autoritățile, că evenimentul nu poate fi reluat după ce scena a fost inundată, în condițiile în care exista un mare pericol de electrocutare. Ne pare rău că a trebuit să ne oprim astfel, dar, cum au promis Buzdu şi Morar, FORZA ZU nu se opreşte aici! “Ploaia nu ne pune la pământ, ploaia ne va face mai mari! Forza ZU se întoarce!”, au promis Buzdu şi Morar. Vă aşteptăm în număr cel puțin la fel de mare şi la “reluare”!

21:55 – Din păcate, din cauza furtunii şi a riscului ca artiştii şi publicul să aibă de suferit, FORZA ZU 2017 se opreşte aici. DEOCAMDATĂ! Buzdu şi Morar le-au promis eroilor care au fost prea ZU ca să fugă din calea ploii şi a vântului că la RELUAREA Forza ZU, peste o lună, două sau, cine ştie, peste o săptămână, vor avea accesul asigurat în Tribuna VIP!

Pentru că voi sunteți adevărații eroi ai Forza ZU, colegele şi colegii de la Radio ZU vor nota numărul fiecăruia dintre cei care vă aflați în fața scenei, care au ramas pe ploaie, pe furtună. O să stați la tribuna VIP la urmatorul Forza ZU. Deşi Forza ZU e despre bucurie şi distracție, e al 7-lea an în care suntem respnsabili şi, după şedințe cu Jandarmeria, cu Primăria, din păcate autoritățile nu ne mai lasă să continuăm. Sunt scule care pot să curenteze artiştii. Nu mai putem continua! Promitem o nouă ediție de Forza Zu într-o lună, două, poate peste o săptămână… Dar nu putem continua. Ne pare rău! Vă iubim! Suntem ZU de 8 ani, trecem prin apă şi prin foc! Acesta nu este un moment greu, este momentul în care ne dăm seama că lucrurile trebuie să meargă mai departe. Vă iubim, dar trebuie să fim responsabili! Am vorbit cu La Familia, cu Delia, cu Carla’s, cu The Motans, cu Andra, cu Smiley şi începând de luni… nu trebuie să rămână aşa! Indiferent unde şi cum, Forza ZU 2017 va continua! Nu punem punct aici,e doar o virgulă. Toți de aici din față aveți tribuna VIP la următorul Forza ZU“, le-au spus Daniel Buzdugan şi Mihai Morar celor rămaşi în ploaie pentru a aştepta reluarea concertului.

In sfarsit asteptarea a luat sfarsit… am aflat unde vor canta baietii nostri in data de 17.06.2017.

Invitati:

Alături de Buzdu și Morar, pe scenă vor fi: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Inna, Randi, Jo, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Lidia Buble, Adrian Sînă, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Feli, Vescan, La Familia, Nicole Cherry, Ruby, Ami, The Motans, Fly Project, Andreea Bălan, Deepcentral și Daniel Iordăchioaie.

event-fb-fzu_-_Copy.jpg

Eveniment Facebook

V-am cuprins ,)

http---signatures.mylivesignature.com-54494-194-9A0051A4B375BB95191F0D9FD802B27C (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s