Dorințele se împlinesc la I wonder – „Copilul meu este fan Carla’s Dreams!”

Din inima pentru inimi!!!

Articol preluat de pe : www.iwonder.ro

La I wonder primim zi de zi scrisori și e-mailuri de la părinții care doresc să le ofere copiilor cele mai frumoase surprize.  Am fost emoționați de o scrisoare, primită recent, pentru experiența Carla’s Dreams.

I wonder este un magazin online de surprize cu vedete, produse unicat și experiențe de neuitat dezvoltat în beneficiul copiilor bolnavi de la Fundația Ringier.

Toate mesajele ne emoționează și ne fac să facem tot ce ne stă în putere pentru a îndeplini dorințele copiilor. Iată ce ne-a scris Cătălina, mama unui băiat născut chiar de 1 iunie.

albert-768x432

”Bună ziua. Sunt o mamă care își crește singură copilul. Se numește Albert, este în clasa a-8a și pe 1 iunie va împlini 15 ani. Eu sunt pentru el toată familia lui, dar acest lucru ne-a apropiat foarte mult. Iar pe el îl motivează și îl ambiționează în tot ceea ce face. Albert trăiește prin pasiunile lui  – tenisul, călătoriile și Carla’s Dreams, care sunt idolii lui. Nu exagerez cu nimic. Știe toate versurile melodiilor lor, se îmbracă la fel ca ei. Se pictează singur câte două ore înainte de concertele lor, de la care este nelipsit. Este chiar un trend-setter în materie de Carla’s Dreams. Datorită lui toți prietenii lui au ajuns să fie fani Carla’s Dreams. Când se întâlnesc se distrează pictându-se și cântând minunatele lor piese.

Mi-ar plăcea teribil să-i pot oferi o experiență cu ajutorul vostru. […] Ați mai face încă un adolescent fericit. Și l-ați face fericit de două ori! O dată pentru că are un cadou de la formația lui preferată. Apoi pentru că a ajutat și el, la rândul lui, un alt copil cu probleme.

albert 01.jpg

Vă trimit câteva poze cât de bine se machiază. S-a întâmplat chiar să fie oprit pe stradă când mergeam la un concert.  Astept cu nerăbdare răspunsul vostru. Mă bucur că existați și sper să-i pot face și lui Albert cadou o experiență de neuitat cu idolii lui. Pentru că se trezește cântând Carla`s Dreams. Adoarme cântând Carla’s Dreams. Pentru că ”îi cuprinde” pe cei de la Carla’s Dreams.”

Cum a decurs surpriza?

Albert, puștiul care pe 1 iunie a împlinit 15 ani ,  a primit de la mama sa cel mai frumos dar pe care îl putea primi – o urare aniversară, personalizată, de la formația sa de suflet, Carla’s Dreams.  Emoția și bucuria lui Albert au fost imense, iar cadoul a fost, de departe cel mai special din viața lui.

Click aici pentru video!

V-am cuprins ,)

http---signatures.mylivesignature.com-54494-194-9A0051A4B375BB95191F0D9FD802B27C (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s