Interviu Carla’s Dreams deschidere concert Prodigy Chisinau 3 iunie 2017

Lucrul in echipa iti aduce mult mai multe bucurii! Acest articol face parte din categoria – lucrul in echipa! Multumesc pentru video Andreea KD iar pentru traducere Maria Ciorici ( Maria C. Inspirata cu pixul ros în mână. )

Enjoy it!

În realitate, în seara asta avem doua capete de afiş. Pe lângă britanii The Prodigy, îi avem şi pe cea mai vestită trupă din Moldova care, în ultimii doi ani, a făcut mare furori pe scena europeană şi care, aici, la noi, strâng de la 5 pâna la 10 mii de oameni la concert.

……………….

-Cum este să cântați pe aceeaşi scenă cu britanii, având în vedere că şi voi sunteti o trupă de succes? Ați iubit aceasta trupa în copilărie?

– În primul rând, vă salutăm! La general, suntem doua nivele diferite. Nu putem să vorbim despre succesul nostru mare în comparație cu Prodigy. Oricum, mulțumim pentru compliment! Dacă sincer, da, când aveam 14 ani, aveam tricou Prodigy şi mereu visam să nimeresc la concertul lor. Am fost la concertul lor în Bucureşti şi a fost wow! Prodigy – nu e nevoie de explicații!!! Iar acum suntem acasă! De aceea, credem că va fi totul bine!

-Ce asteptări aveti de la concertul de astăzi? Veți aveam un program complet sau va fi puțin prescurtat, având în vedere că sunteți la deschiderea concertului?

-Desigur va fi prescurtat! Oamenii au venit sa-i vadă pe Prodigy! În deschidere va fi şi un Dj, apoi tot o trupa din Moldova, iar noi ne vom strădui să incălzim publicul asa ca să nu ne fie ruşine apoi…

-Dar voi veți ramâne să vedeți concertul? Veți vedea cum rup scena britanii?

-Desigur!!! Noi vom merge să ne transformam înapoi în oameni normali şi încet, încet, printre mulțime, vom veni înapoi să ne bucurăm şi noi de concert. Nu putem scăpa aşa ceva! Aceasta poate fi o dată în viată!

-Multumesc mult pentru interviu! Va doresc succes la concert! Sunt sigur ca va fi fierbinte şi wow!

-Multumim mult şi vouă!

#LEGENDS

18893292_1041888745912348_6733452094523891504_n
Sursa foto: Facebook Carla’s Dreams

V-am cuprins ,)

http---signatures.mylivesignature.com-54494-194-9A0051A4B375BB95191F0D9FD802B27C (1)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s