Interviu Carla’s Dreams @ Balti 22.05.2017

Un articol realizat cu ajutorul unei foarte bune prietene a blogului nostru – Maria C. inspirata cu pixul ros in mana. Multumim pentru video si pentru traducerea interviului  ,)

– Apariția voastră în oraşul nostru este o mare sărbătoare pentru toți, fiindcă voi sunteți foarte iubiți de oraşenii noştri! Ce emoții aveți voi să fiți prezenți aici, într-o zi atât de importantă, când oraşul nostru a împlinit 596 de ani?

– Noi nu suntem prima dată în Bălți şi, chiar dacă acesta nu este oraşul nostru natal, noi avem un ,,special relaxation” aici cu toți bălțenii. Aici este o căldura mai aşezată şi primitoare din partea publicului, are un specific aparte. Îi foarte fain!

– Noi vă luăm interviu înainte de concert, nu ascundem asta, dar, totuşi, primblându-vă prin oraş, ați simțit atmosferă de sărbătoare aici?

– Din punctul nostru de vedere, comparând cu alte oraşe în care am fost, în Balți astăzi este Sărbătoare!

– Voi foarte des concertați peste hotarele țării, spuneți vă rog, unde este mai interesant de concertat, acolo sau aici?

– Nu ştiu. Depinde ce aveți în vedere prin cuvântul ,,acolo” – Europa sau Rusia, sau Orientul Mijlociu – peste tot e diferit! Peste tot este un anumit specific, din cauza mintalității diferite, plus ritmul de viață diferit. La drept vorbind, este ceva ce ne uneşte pe toți prin muzică şi nu prin note, dar mai corect prin maniera de redare şi transmitere a emoțiilor!

– Ca sa nu vă mai reținem, aveți un mesaj pentru bălțeni?

– Eu nu am niciun mesaj pentru bălțeni, ceva special, fiindcă bălțenii demult şi permanent au ştiut ce vor, dar oraşului Bălți eu îi doresc cât mai mulți bălțeni care ştiu ce vor şi cum vor petrece următorul an, sau următorii 10, sau 100 sau 1000 de ani înainte sau chiar 1 milion. Desigur, atât de mult nimeni nu trăieşte, dar m-am referit la perspectivă, desigur! Câți mai mulți oameni care sesizează viața bălțeşte. Iată aşa! Vă felicităm încă o dată!

– Mulțumim foarte mult!

V-am cuprins ,)

http---signatures.mylivesignature.com-54494-194-9A0051A4B375BB95191F0D9FD802B27C (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s