Carla’s Dreams @ Zilele Orasului Navodari 29.07.2017

Asa a fost:

{Articol initial}

În perioada 28-30 iulie, cei mai în vogă artişti români ai momentului, precum Carla’s Dream, 3 Sud-Est sau Randi vor urca pe scena amenajată pe stadionul Flacăra, pentru a marca Zilele Oraşului Năvodari. Așa cum ne-am obișnuit an de an, mii de năvodăreni şi turişti sunt aşteptaţi să ia parte la cea mai tare distracţie, evenimentul urmând să se încheie într-o baie de lumină şi culoare, cu un impresioant foc de artificii.

20155778_838239062998078_5419802426927326123_n

Cei mai tari prezentatori de evenimente live, Morar și Buzdugan, vor fi amfitrionii mega-spectacolului dedicat Zilelor Orașului Năvodari.

Sărbătoarea va începe vineri, 28 iu-lie, de la ora 18, când pe scenă vor urca Mioara Velicu, Nicu Paleru, Cristi Duceş, Makidonia, Marcel Pavel, seara urmând să se încheie cu idolii locali Laurenţiu Duţă şi 3 Sud-Est.

Seara de sâmbătă se anunţă cel puţin la fel de incendiară. Aurel Moga, Mirabela Dauer, Iuliana Puşchilă, Julia Jianu, Gazy Demirel, Talisman şi DJ Enzo vor încânta publicul spectator cu cele mai tari melodii. Noaptea se va încheia cu un super-recital Carla’s Dream, cel mai în vogă artist al momentului.

Ultima zi a festivalului va aduce în faţa năvodărenilor şi a turiştilor artişti îndrăgiţi, dar şi un moment de comedie marca Vacanţa mare. Astfel, în ordinea urcării pe scenă, îi anunţăm pe: Mariana Stan, Tinos Elanios, Vacanţa Mare, Morris şi Mariana Ionescu Căpitănescu. La ora 23, cei prezenţi se vor bucura de un impresionant spectacol pirotehnic, cu focuri de artificii şi culoare. Zilele Oraşului Năvodari, ediţia 2017, se va încheia pe piesele lui Randi.

Aşadar, atât locuitorii oraşului Năvodari cât şi turiştii iubitori de muzică românească sunt aşteptaţi pentru trei zile de distracţie şi spectacol de cea mai bună calitate.

Sursa: www.cugetliber.ro

Pentru a afla ultimele noutati nu uita sa dai like paginii de facebook Carla’s Dreams Unofficial Blog .

V-am cuprins ,)

http---signatures.mylivesignature.com-54494-194-9A0051A4B375BB95191F0D9FD802B27C (1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s