http://www.carlasdreamss.wordpress.com este un blog neoficial despre formatia Carla’s Dreams! Mi-a venit ideea intr-o zi sa readuc la viata o veche pasiune de-a mea , postatul pe blog , astfel veti regasi aici tot ceea ce mi se pare interesant despre CSD – interviuri , foto , articole reviste , concerte , evenimente viitoare etc . Pe scurt, cum se vad cei de la Carla’s Dreams prin ochii mei.

eusuntcarlasdreams-csd

Un capitol foarte dragut in viata mea referitor la CSD este concertul din data de 03.06.2016 din parcare Mall Plaza Romania unde am primit pe neasteptate un CD de la Sergiu. Va multumesc , a insemnat mult pentru mine!

13346768_1202921206415190_2610630657887440095_n

V-am cuprins,

Rux!r ,

http---signatures.mylivesignature.com-54494-194-9A0051A4B375BB95191F0D9FD802B27C (1)

 

Advertisements

10 thoughts on “About

 1. Pozele de care intrebai cred ca sunt din concertul de la Cafe Fashion Tv Club din aprilie 2013.
  Vezi ca sunt pe youtube cateva filmari, daca redai cu incetinitorul, se vede cumva si desenul de pe fata…

  Like

  1. Multumesc frumos pentru incurajare ,) Tema initiala, din pacate, nu era mobile friendly dar am prins un pic de timp acum cu pauza baietilor si m-am ocupat de acest aspect ,)

   Liked by 1 person

 2. Imi place enorm blogul tau! Am aflat multe lucruri noi si interesante despre cei de la Csd. Am o curiozitate,insa. Vreau sa te caut si pe instagram, ca sa te urmaresc si acolo! Ai putea sa-mi spui cum se numeste contul sau daca ai vreun fan page pentru ei? Multumesc anticipat! Sa ai succes cu blogul si in continuare!

  Like

  1. Buna 🙂 Multumesc mult pentru apreciere, din pacate pe instagram nu am profil de blog. Momentan e doar pe fb dar este o idee buna , o voi pune in aplicare in curand ,)

   Like

 3. Stiu ca ai modificat theme-ul blogului acum ceva timp si n-am vrut sa spun nimic because it’s your blog and you do your own thing, dar e super frustrant.
  Cu theme-ul anterior nu am avut probleme nici pe pc nici pe mobil, cu cel actual pagina se incarca foarte greu pe pc. Deobicei cam asa e demersul: refresh, refresh, refresh, si speri sa nu ti se blocheze browser-ul. Problema nu cred ca e la mine fiind singurul site cu care am problema asta.
  Din punct de vedere vizual toate sunt f. imprastiate si tie greu sa vezi anumite postari. Cred ca asta ar fi si o explicatie pentru slow load, o cantitate f mare de informatii at the same time.
  Iti apreciez mult munca si-ti sunt recunoscator, sper ca ce am scris sa nu fie suparator pt ca nu e asta intentia mea

  Like

  1. Multumesc frumos pentru opinie, apreciez foarte mult. Am modificat tema pentru ca nu era mobile friendly… O sa incerc o alta tema in viitorul apropiat ,)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s